Wednesday, December 31, 2008

Resep Membuat Bakso dan Kuah

Sering sebel nggak ketika donlot via 4shared, rapidshared n semacamnya dari kompi kalian (kaya donlot aplikasi dari sini), nggak bisa-bisa?
Itu karena keanggotaan kalian 'free member'. Akan lain bedanya klo kalian pake premium member.

Tapi kalian pasti langsung mikir kan...

Keanggotaannya kan mahal??

Nih, ada cara gratis tis 100% buat mendapatkan account premium secara Gratis dari rapidshare dan situs donlotan lainnya. Simak yah?



1. click --> URL
2. Click Create A Free Account
3. Setelah register isi semua survey yg ada, dan lo bakal dpt us$26
4. Bikin account paypal ( khusus yg lom punya ) gratis ini ga usah pake credit card.
5. Liat di profile web survey nya (minimal $75 ato $50 gitu) terus lo redeem money ke account paypal lo.
6. Nah duid nya itu bisa buat beli account rapidshare, megaupload pake paypal.
7.Tiap bulan bakal ada lg survey so kira2 dlm3 bulan lu dh bisa bikin account premium gitu.



Sedangkan Cara Bikin Account Paypal :
Sangat simpel untuk mendaftar dan menggunakan Paypal, tapi kebanyakan orang masih ragu menggunakannya dan nggak mau ribet untuk mendaftar.




PayPal adalah progran yang sangat secure untuk bertansaksi online. Anda tidak perlu memberikan nomor kartu kredit, hanya menggunakan account PayPal, sehingga keamanan terjamin.

Paypal sanat berguna, untuk melakukan pembelian secara online ataupun Anda ingin mendapat pembayaran dari seseorang secara cepat.



Berikut langkah-langkah untuk mendaftarkan account di PayPal:

1. Masuk ke PayPal.com dan klik Sign up.
2. Anda akan menemukan 3 pilihan account yaitu Personal, Premier dan Business.
- Personal, gratis untuk send money (kirim uang), add fund (tambah dana) dan menerima payments (pembayaran) selama datang dari Account PayPal yang lain dan bukan dari kartu kredit serta jumlah yang diterima kurang dari 500 USD per bulan.
- Premier dan Business, Silahkan gunakan jika jumlah yang diterima melebihi 500 USD per bulan. Akan dikenakan fee sebesar 0,3% sampai 2,9% dari jumlah yang diterima.
3. Pilihlah Personal account, kecuali Anda merencanakan penerimaan lebih dari 500 USD per bulan.
4. Isi informasi Anda, dan klik submit
5. Anda kemudian mendapatkan 2 opsi paypal: koneksi ke bank account atau kartu kredit. Opsi Kartu Kredit, memberikan proses yang lebih cepat. Nomor kartu kredit tidak akan muncul pada saat transaksi sehingga menjamin keamanan.
6. Verifikasi alamat email.
7. Anda sudah dapat berhasil dan dapat melakukan transaksi

Berikut tatacara melakukan transaksi,

* Send Money - Klik send mone link di atas. Isi email atau nomor telepon dari orang atau perusahaan yang akan dikirimi uang. Isi jumlah dan konfirm. Penerima akan memperoleh email dengan link untuk menarik uang atau jika mempunyai account, akan dimasukkan ke account tersebut.
* Request Money - klik Request Money link dan lakukan proses yang sama pada saat mengirim uang.
* Merchant Services - (Gunakan tombol ini sebagai pertanda cara untuk membeli atau mendonasikan/memberi sumbangan). Klik Merchant Service dan pilihlah tombol yang anda sukai. Setelah mengisi informasi, Anda akan mendapata kode html, untuk ditempatkan pada website Anda.

Nah, untuk verified account paypal buat kalian yang gag punya credit card, ada 2 cara yang bisa dilakukan :

Ternyata banyak jga yang dah pada tau paypal trus reg trus blom verifikasi gara2 kendala soal kartu kredit.. ada yang punya tapi takut make kartu kreditnya ada yang gak punya makanya pusing.. nah gw yakin dah banyak blogger senior yang mbahas detail cara verifikasi dipaypal tanpa kartu kredit, disini gw cuma mo njawan yang ngemail kw gw ajah.. buat yang dah pada tau.. ya.. sekalian ajari mereka yang blom.. wokke..

ini sedikit yang gw tau cara verifikasi paypal tanpa kartu kredit :
1. Pake VCC (Virtual Credit Card) biar gak usah ribet elo beli aja.. murah kok kira2 cuma 50-60ribuan.. banyak blogger yang jualan kok.. salah satu yang gw inget tuh si putra klik aja dsini.. PutraEka dia kalo gak salah jualnya tuh 60rebuan
2. Manfaatin FriendFinder (situs ini agak berbau lendir.. tapi ambil manfaatnya aja…wokke. banyak blogger yang manfaatin buat ngambil manfaatnya terutama buat verifikasi paypal doank kok..
gini langkah singkatnya bro… (lumayan njelimEt seh..tapi namanya juga gratis)
Klik disini
Klik Join now

Isi semua data dengan benar
logout
verifikasi email

Klik disini
Klik Affiliates
Klik Affiliates signup
Isi semua data dengan benar, jangan ngawur
Preffered program :pilih no 1
First name--> nama awal kamu
Last name --> nama akhir kamu
URL --> pke blog/situs kamu, harus diisi, klo punya friendster, manfaatin alamat profil ataw blog friendster kmu
centang tanda yes
submit

logout

buka email kamu disitu ada id dan password, copy paste,
lalu login affiliate lagi

klik account information

Klik yang warna biru, tulisannya here is your Account Info. click here bla bla

Klik payoneer, Sign up to be paid by prepaid mastercard

Anda masuk payoneer, sign up

isi dengan komplit

Mudah kan?
Tunggu 30 hari agar kartu terkirim n nunggu direview dulu.
Kartu ini bisa digunain ke paypal ato langsung lewat payoneer untuk nerima gaji dari situs survey di atas.

Klo langsung lewat payoneer gag bisa soalnya mereka cuma nerima dari Amrik, jadi harus lewat friendfinder dulu.

Sekian, semoga bermanfaat.

Gudluck yah n semoga loe gag bakal ngedumel lagi karena nggak bisa download aplikasi2 yang ada disini lagian registrasi gratis 100%kok jdi gag ada ruginy loe nyoba.
^ ^

Nah, klo kalian masih haus duit n pingin dapetin income tambahan dari internet trus hobi mbuka friendster dan semacamnya, gag ada salahnya nyoba situs 1 ini

mungkin kalian udah pernah denger namanya yuwie. Dia sama kaya friendster gitu tapi "katanya" bisa ngasih kita tambahan duit--> belum terbukti sih tapi nggag ada salahnya dicoba

Sebenarnya hal ini bukan tidak disadari oleh manajemen agloco, seperti kita ketahui sebenarnya agloco adalah penjelmaan lain dari all advantage diera awal 2000-an, sebenarnya all advantage bangkrut waktu itu, tapi mereka memang sukses membayar kesemua membernya dengan jumlah yang dijanjikan, All advantage waktu itu memang menawarkan tarif flat waktu itu dengan kisaran 40 sen perjam. Belajar dari pengalaman tersebut agloco kemudian mulai membuat aturan yang membatasi 5 jam penggunaan view bar yang akan dibayar, dengan kebijakan seperti ini nampaknya agloco ingin menghindari pepatah “besar pasak dari pada tiang”, dan sistem yang mereka gunakan juga sistem bagi hasil berbeda dengan yang mereka gunakan ketika mengelola all advantage, sehingga mereka tidak “nombok”, tapi nampaknya mereka tetap mengalami kesulitan hal ini logis, jika kemudian sebagian orang mulai menganggap agloco adalah scam ini dikarenakan mereka tidak mengetahui betapa sulitnya mengatur masalah pembagian keuntungan ini, ini adalah permasalahan besar yang telah meruntuhkan banyak program seperti agloco dimasa lalu.

Berbeda dengan Agloco Yuwie tidak mengalami permasalahan seperti ini, sistem cost per impression sudah lama diterapkan dalam dunia periklanan, dan ini merupakan nilai tersendiri bagi Yuwie, mereka hanya membagi hasil yang mereka peroleh.

Selain itu Yuwie juga lebih menguntungkan ketimbang Agloco, kenapa demikian, karena agloco mengharuskan membernya menjalankan “View Bar” baru dia dibayar, hal ini akan banyak mempengaruhi penghasilan yang kita hasilkan dari downline, terlebih lagi sekarang sudah berkembang ketidakpuasan terhadap program agloco, yang berakibat mulai banyaknya orang yang meninggalkan program ini, belum lagi downline yang tidak menjalankan “view bar”, Yuwie tidak mengalami masalah ini, ketika downline kita tidak aktif kita tetap akan dibayar selama masih banyak orang yang mengunjungi halaman downline kita.

Yuwie juga program baru pada saat ini sehingga kita dapat mencari downline sebanyak banyaknya setelah mendaftar pada saat ini, Yuwie lebih mudah berkembang ketimbang Agloco, Yuwie lebih menyenangkan yuwie mirip dengan myspace, kita tidak hanya membangun blog seperti friendster kita dapat membangung club club diskusi di Yuwie, kita dapat mencari teman di Yuwie, kita dapat chat dengan teman teman kita di Yuwie, berbagi foto, video, konsep ini lebih menyenangkan ketimbang agloco yang mengharuskan menjalankan agloco yang mengganggu tampilan layar kita, dan memakan memory komputer kita (beberapa teman saya mengeluhkan beratnya view bar agloco yang membuat komputer mereka melambat). Disinilah keunggulan Yuwie.

Potensi pasar Yuwie juga lebih besar, saat ini sosial network di dunia maya sedang merambah pesat, sebagai gambaran myspace saja membernya sudah mencapai 100 juta orang lebih, di Indonesia sendiri friendster merambah di tengah masyarakat pencinta internet, sehingga dengan slogan “Yuwie Friendster Dibayar” tampaknya tidaklah sulit memasarkan program ini, lagi pula sebenarnya Yuwie lebih menyenangkan ketimbang friendster, seperti di friendster kita tidak dapat membuat club diskusi, jadi Yuwie mempunyai potensi besar untuk menjamur ketimbang Agloco, booming Yuwie tinggal menunggu waktu, umur launching Yuwie sendiri baru sekitar 2 bulanan.



Resep masakan Indonesia - resep bakso + kuah bakso


Bahan-bahan :
1 kg daging sapi
1/4 kg tepung sagu
1 sdt baking soda
3 butir telur
es batu

bahan yang dihaluskan:
4 siung bawang merah
4 siung bawang putih
garam secukupnya
bumbu penyedap secukupnya
lada secukupnya

cara membuat:
campur daging sapi,sagu dan baking soda, telur serta bumbu yang sudah dihaluskan,kemudian giling hingga halus sambil menggiling masukkan es batu sedikit demi sedikit setelah halus lalu angkat.
Masak air didalam panci lalu masak hingga mendidih, kemudian adonan bakso tadi dilinting bulat (dibuat bulatan besarnya sesuai selera) lalu masukkan kedalam air yang mendidih tadi,tunggu hingga mengapung dan angkat kemudian didinginkan.

Bahan-bahan untuk kuah bakso:
air secukupnya (air kaldu dari rebusan tulang sapi)
1 sdm ebi (udang kering)
1 sdt lada
2 siung bawang putih
bumbu penyedap secukupnya
garam secukupnya.

Cara membuat kuah bakso :
semua bahan dihaluskan kemudian ditumis dengan sedikit minyak hingga harum lalu masukkan kedalam air atau kaldu sapi yang sudah mendidih tadi dan masukkan bakso.
Setelah itu siapkan mangkuk serta mie kuning,soun atau bihun, sawi hijau dan masukkan kuah beserta baksonya, jangan lupa tambahkan saos,kecap dan sambal.

Cara membuat sambal bakso:
cabai merah giling
minyak goreng (minyak kelapa)
garam secukupnya
bumbu penyedap

semua bumbu dihaluskan dan ditumis hingga harum.

47 comments:

  1. Hey There. I discovered your weblog the usage of msn.
    This is a very neatly written article. I will be sure to
    bookmark it and return to read extra of your useful information.
    Thank you for the post. I'll definitely comeback.
    Look at my webpage best clickbank products

    ReplyDelete
  2. Hey there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin
    that might be able to fix this problem. If you have any suggestions, please share.
    Thank you!

    Feel free to visit my website: online kredite ohne schufa auskunft
    Here is my webpage - online kredite ohne schufa auskunft

    ReplyDelete
  3. I believe everything published made a bunch of sense. But, think on
    this, suppose you added a little information?
    I ain't saying your content isn't solid, however what if
    you added a title that makes people desire more? I mean "Resep Membuat Bakso dan Kuah" is kinda
    plain. You could glance at Yahoo's home page and watch how they create article titles to grab people interested. You might try adding a video or a picture or two to grab readers interested about what you've written.
    In my opinion, it would bring your posts a little bit more interesting.


    My web page :: wechsel pkv gkv
    My homepage ;

    ReplyDelete
  4. Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out.
    I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!
    Wonderful blog and terrific design.
    My site ; business ideas for entrepreneur

    ReplyDelete
  5. Thankfulness to my father who informed me about this web site, this weblog is actually remarkable.


    Feel free to visit my weblog BeiträGe krankenkasse
    Also visit my web-site

    ReplyDelete
  6. Hi i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to
    this sensible article.
    Stop by my website Best seo company India

    ReplyDelete
  7. This is a topic that's near to my heart... Best wishes! Where are your contact details though?
    Feel free to surf my blog :: private krankenversicherung basistarif

    ReplyDelete
  8. I think this is one of the most significant information for me.

    And i am satisfied reading your article. But wanna remark on
    few common things, The website taste is perfect, the articles is in point of fact excellent :
    D. Excellent task, cheers
    Feel free to surf my webpage aruba all inclusive

    ReplyDelete
  9. Nice blog right here! Also your web site a lot up very fast!
    What host are you using? Can I get your associate hyperlink on your host?
    I want my web site loaded up as quickly as yours lol
    Feel free to visit my website ; geld ohne schufa auskunft

    ReplyDelete
  10. wonderful points altogether, you just gained
    a logo new reader. What might you recommend about your put up that you made some days in the past?
    Any positive?
    Also visit my webpage : pkv krankenversicherung vergleich

    ReplyDelete
  11. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
    In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!
    Here is my blog reseller hosting canada

    ReplyDelete
  12. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished
    to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.

    In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!
    Also see my page > reseller hosting canada

    ReplyDelete
  13. I'm not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the
    problem still exists.
    My site :: can i get a house with bad credit

    ReplyDelete
  14. I'm extremely inspired with your writing abilities and also with the layout for your weblog. Is this a paid subject matter or did you modify it your self? Anyway keep up the nice quality writing, it's uncommon to look a nice weblog like this one
    nowadays..
    Stop by my web page ... cook island vacations

    ReplyDelete
  15. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your website offered us with valuable info to work on.
    You've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.
    My website ... ecommerce hosting

    ReplyDelete
  16. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
    Im really impressed by it.
    Hi there, You've performed an incredible job. I will definitely digg it and in my view recommend to my friends. I'm confident
    they'll be benefited from this web site.
    Feel free to visit my web-site : krankenversicherung vergleich gesetzliche

    ReplyDelete
  17. Simply wish to say your article is as surprising.

    The clearness in your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject.
    Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.

    Thanks a million and please carry on the enjoyable work.
    Also visit my homepage ... student Loan consolidation loan

    ReplyDelete
  18. I could not refrain from commenting. Very well written!
    Look into my page - studentische krankenversicherung

    ReplyDelete
  19. I was wondering if you ever thought of changing the structure of your site?
    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

    Youve got an awful lot of text for only having one or
    two images. Maybe you could space it out better?
    Have a look at my web page :: entrepreneur job ideas

    ReplyDelete
  20. My partner and I stumbled over here from a different web page and thought I might as well check
    things out. I like what I see so i am just following
    you. Look forward to looking at your web page repeatedly.
    Here is my page ; schuhe online shop billig

    ReplyDelete
  21. I'm curious to find out what blog system you are utilizing? I'm having some minor security problems
    with my latest website and I'd like to find something more safe. Do you have any solutions?
    Here is my weblog ... kinderschuhe shop

    ReplyDelete
  22. Howdy would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've
    loaded your blog in 3 completely different
    internet browsers and I must say this blog loads a lot faster
    then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price?
    Many thanks, I appreciate it!
    My blog post - top seo india

    ReplyDelete
  23. Wow! In the end I got a weblog from where I be able to in fact
    obtain helpful data regarding my study and knowledge.
    Look at my blog post ... seo expert los angeles

    ReplyDelete
  24. You've made some decent points there. I looked on the internet for more info about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

    Look at my homepage :: Wo Bekomme Ich Kredit Trotz Schufa
    Here is my site ; careers for stay at home mothers

    ReplyDelete
  25. Excellent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just
    too magnificent. I actually like what you have acquired here, certainly like what you're stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can't wait to read much more from you.
    This is actually a tremendous website.

    my site ... http://www.newecologyofthings.net/netconnect/Estella8
    My weblog ... seriöse kredite ohne schufa

    ReplyDelete
  26. Thank you a lot for sharing this with all people you actually know what you're speaking about! Bookmarked. Kindly also consult with my website =). We can have a hyperlink alternate agreement among us

    Here is my webpage; online outlet shops
    Also see my site :: Read �

    ReplyDelete
  27. There is definately a great deal to know about this
    subject. I love all of the points you made.

    my webpage: krankenversicherung für selbstständige vergleich
    Also see my website: private krankenversicherung direkt

    ReplyDelete
  28. An outstanding share! I've just forwarded this onto a co-worker who has been conducting a little research on this. And he actually ordered me dinner because I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this issue here on your website.

    Also visit my page :: refinance or home equity loan
    Also see my page :: Recommended Site

    ReplyDelete
  29. Hello, after reading this awesome post i am as well delighted to
    share my knowledge here with friends.

    Also visit my homepage - seo optimisation uk

    ReplyDelete
  30. Spot on with this write-up, I seriously feel this web
    site needs a lot more attention. I'll probably be back again to read more, thanks for the information!

    Here is my web site ... adwork

    ReplyDelete
  31. In fact no matter if someone doesn't be aware of then its up to other viewers that they will help, so here it happens.

    Here is my website; Simply Click The Following Page

    ReplyDelete
  32. I will right away snatch your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or
    newsletter service. Do you have any? Please let me recognize so that I may
    just subscribe. Thanks.

    My site ... http://tamviet.biz/the-secrets-to-success-in-affiliate-marketing/

    ReplyDelete
  33. Tremendous things here. I'm very happy to peer your article. Thanks a lot and I am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a mail?

    Feel free to visit my weblog - http://www.dreambuilderpro.com/social/groups/intelligent-home-based-business-ideas-which-have-confirmed-successful/

    ReplyDelete
  34. Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it ;) I'm going to come back once again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

    Feel free to surf to my web blog :: google seo services

    ReplyDelete
  35. If you wish for to increase your familiarity
    only keep visiting this site and be updated with the most recent gossip
    posted here.

    Review my website Email Console

    ReplyDelete
  36. When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and
    now each time a comment is added I get three e-mails with the same
    comment. Is there any way you can remove me from that service?
    Bless you!

    Feel free to visit my blog post - search engine optimizing

    ReplyDelete
  37. Very nice post. I just stumbled upon your weblog
    and wanted to say that I've truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your
    rss feed and I hope you write again very soon!



    My website :: simply click the following page

    ReplyDelete
  38. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
    Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

    my homepage click through the up coming website

    ReplyDelete
  39. I must thank you for the efforts you've put in penning this site. I really hope to see the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now ;)

    Also visit my webpage ... hosting www

    ReplyDelete
  40. Wow that was strange. I just wrote an really long comment
    but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
    Anyhow, just wanted to say fantastic blog!

    my web page; free work at home job

    ReplyDelete
  41. Quality articles or reviews is the main to interest the viewers to visit the web
    page, that's what this web site is providing.

    Here is my web blog Kastit.com - Amateur Porn Tube

    ReplyDelete
  42. you are in reality a excellent webmaster.
    The site loading pace is incredible. It seems that you are doing any unique trick.
    Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent task on this subject!


    Also visit my website :: http://www.dflhouse.com/content/what-wear-look-your-best-fashion-tips

    ReplyDelete
  43. I know this site provides quality dependent posts and other stuff,
    is there any other website which offers such data in quality?


    Here is my web-site: appliance repair Temple Terrance

    ReplyDelete
  44. Also, we need to determine the rounds of the quiz according to
    it. * Team answer sheets - Basically a grid lined
    A4 type sheet with answer write in numbered boxes and a
    line on top for the team name. Theme Format: It is almost like standard format
    of the pub quiz.

    My page :: pub quiz team names

    ReplyDelete
  45. On Sunday nights Erin Jaimes hosts a blues jam where anyone from Alan Haynes to Gary Clark, Jr.
    Below are listed a few popular pubs where one can chill in Mumbai.
    The food is decent and the drink specials on Tuesdays include $2.


    Here is my web site best pub quiz names

    ReplyDelete
  46. Narrow blood vessels lie alongside the intestines of the
    earthworm and they absorb the nutrients from the alimentary canal feeding the rest of the body.
    *Rounds table format. 8.

    Also visit my web page :: pub quiz archives

    ReplyDelete
  47. By dividing up the party at several peoples houses you make it easy on yourself.
    A murder mystery game is a fun way to pass the time during the twenties theme
    party. That is the new craze in on the internet gaming, and numerous
    girls and teens are possessing a blast.

    My homepage; timbaland

    ReplyDelete